20 Mart 2013 Çarşamba

İlk Göz Ağrım...

Çok heyecanlıyım sayın okur... Evet ilk bağımsız dikiş savaşının ardından galip gelen ben oldum. Pazar günkü sınav hezimetinden sonra kendimi bir saat gibi kurduğum dikiş etkinliğime adadım. Dikiş dikmeyi biliyor fakat ortaya bir eser olarak ortaya çıkaramıyordum. Evlenmemin akabinde bir dikiş makinesine sahip olmam bana özgür bir çalışma alanı sağladı. Yani annemin "şunlara uğraşacağıma ders çalış ıvır zıvır şeylerle vaktini harcıyosun" gibi ilenmeleri olmadan sabahlara kadar oyalanabiliyorum en sevdiğim işle :))

Akabinde Pazartesi başlayıp an itibariyle bitirmiş olduğum gömleğimi sizinle paylaşmak isterim... Kendisi @ikitanemvebiz blog sahibesinin düzenlediği bir etkinlik dolayısıyla dikildi. Biliyorum ki aranızda profesyonel dikiş dikenler var ve beni çok acemi bulacaklar amma sayın okur ne güzel demiş atalarımız, benim adım hıdır elimden gelen budur, şimdilik tabikisi ;))

Bu arada sanırım her postta değiniyorum ama yaklaşık bir aydır bilgisayarımız yok ve postları mobilden giriyorum dolayısıyla resim de iPod umdan çekildi be kalite oldukça bozuk affola...

İnşallah beğenirsiniz, haydin Allah'a emanet, öperleer...







10 yorum:

  1. merhaba canım
    ismim Gülcan
    gömleğini çok beğendim desenini de
    ellerine emeğine sağlık
    hangi resmini almamı istersin?
    paftaların kenarlarında kalıp numaraları yazar genelde onun karşısındadır çizilmiş hali yoksa çizimler arasında bulmak zor oluyor hele küçük parçaları görülmüyor :)
    izleme alanın yok sanırım takibe alamadım seni :(
    allaha emanet olun

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabalar Gülcan hanım, öncelikle ilk yorumum olarak çok mutlu ettiniz beni tabi beğenmenizle de :)) fotolardan hangisi daha iyiyse size göre alabilirsiniz fark etmez, benim için hepsi aynı gibi :) bi de izleme nasıl açılıyo ben bilmiyorum yeniyim ya yol yordam öğretin bana siz kıdemliler ;))

      Sil
  2. tatlım bitirmişsin. çok beğendim ben bunu banada yap banada:.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. elim alışsın da bi yaparım tabiki kuzuumm sen iste yeter :))

      Sil
  3. Bence çok hoş olmuş. Kemerde ayrı bir heve katabilir bence :)

    YanıtlaSil
  4. çok teşekkür ederim :) hızlıca altını kıvırıp ütü bile yapmadan fotoladığım için o an kemer aklıma bile gelmedi tabi ;))

    YanıtlaSil
  5. çok hoşş görünüyoor..:)
    emeğinize sağlık ..
    bekliyoruz yeni cicilerinizi de..
    sevgilerimle...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. çokk teşekkür ederim, beğenmenize sevindim :))
      elimizden geldikçe yenilerini de ekleriz inşallah ;)))

      Sil